18 Jul by Sheila Hale

Tips om de kosten van uw opstalverzekering te verlagen

Suggesties om uw verzekeringstarieven te verlagen.

Als huiseigenaar is het laatste dat u wilt doen meer betalen voor uw opstalverzekering dan nodig is. Gelukkig zijn er manieren waarop u uw betalingen kunt verlagen zonder uw dekking in gevaar te brengen. Hier zijn enkele van de suggesties die u moet proberen om geld te besparen op de verzekering van uw huiseigenaar.

Bundel uw beleid

Verzekeraars verkopen vaak meerdere vormen van verzekering. Als u geïnteresseerd bent in het afsluiten van meerdere polissen van één enkele verzekeraar, moet u deze polissen bundelen. Wanneer u bundelt, ontgrendelt u speciale kortingen op al uw polissen en kunt u besparen op uw huispremies.

Verhoog uw eigen risico

Een andere manier om uw premies voor uw woning verzekeren te verlagen, is door uw eigen risico te verhogen. Uw eigen risico is het bedrag dat u ermee instemt om een ​​claim te betalen voordat uw verzekering begint. Het is belangrijk om te weten dat uw eigen risico en uw premies een omgekeerde relatie hebben. Dit betekent dat hoe hoger uw eigen risico is, hoe lager uw verzekeringstarieven zullen zijn.

Maak veiligheidsupgrades voor thuis

Huiseigenaren kunnen speciale opstal verzekering kosten ontgrendelen wanneer ze verbeteringen aan het huis aanbrengen die de veiligheid van hun eigendom vergroten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw dak vervangen, investeren in een huisbeveiligingssysteem en het elektrische systeem van uw huis upgraden, om uw huis beter te beschermen. Hoe lager uw risico, hoe lager uw verzekeringstarieven. Vraag uw verzekeraar om een ​​lijst met woningupgrades die u kunt doen om uw verzekeringspremies te verlagen.