13 Jul by Sheila Hale

Manieren om geld te verdienen met uw laptop

Technologie is zo geweldig. U kunt uw laptop overal openen met een goede internetverbinding en online geld verdienen. Je kunt zelfs geld verdienen met je telefoon terwijl je op je bank zit en Netflix kijkt – het is echt een geweldige tijd om te leven!

Het enige dat u moet weten over het vinden van manieren om online geld te verdienen, is dat er een vrij grote kloof is in hoeveel u kunt verdienen aan verschillende online banen of bijzaken. Sommige kunnen legaal in fulltime banen veranderen, terwijl anderen u waarschijnlijk niet veel meer zullen opleveren dan wat u betaalt voor uw maandelijkse streamingdiensten. Vandaag geld verdienen online is dus niet moeilijk.

1. Test websites

Bedrijven zoals UserTesting hebben mensen nodig om websites te testen, zowel mobiele als desktopplatforms. Het is vrij eenvoudig om geld te verdienen met online testwebsites – bezoek gewoon een site, voer een aantal taken uit en noteer uw gedachten hardop. Elke test duurt ongeveer 10-20 minuten en je verdient $ 10 per test.

2. Verdien geld met online enquêtes

Swagbucks is een van de meest populaire online enquêtesites en ik deed in de begintijd van M $ M een online enquête via Pinecone Research. U komt waarschijnlijk niet in aanmerking voor elke enquête die er is, maar voor degenen die u invult, betalen deze bedrijven in punten die kunnen worden ingewisseld voor contant geld. Je kunt ook geld verdienen met e-mails lezen vanaf huis.

Wat u kunt verdienen met online enquêtes is vrij minimaal, zoals $ 2- $ 10 per uur.

3. Verdien geld terwijl je winkelt

Ibotta betaalt geld terug voor aanbiedingen en bonussen die u claimt via de Ibotta-app of online. Ibotta werkt met meer dan 1.500 verschillende merken en bedrijven en betaalt contant via PayPal of Venmo.

Zo kun je beginnen met geld verdienen met Ibotta:

Winkel in de winkel en verdien geld door aanbiedingen toe te voegen aan uw Ibotta-account en upload vervolgens een foto van uw kwitantie. Cashback wordt binnen 24-48 uur aan uw account toegevoegd.

Koppel uw loyaliteitsaccounts in de winkel en wissel onmiddellijk aanbiedingen in zonder uw kwitantie te uploaden.

Betaal met de Ibotta-app bij meer dan 50 verschillende retailers voor een nog eenvoudigere cashback-ervaring.

Je kunt ook verwijzingsbonussen verdienen als je je speciale Ibotta-code deelt met je vrienden en familie – elke verwijzing is $ 5 waard.